Benbukser 36 4 Seam Nwt For Lige Rayon Balenciaga Taupe Ull nw0xr8zq0
Ol Jacket Outwear Bælte Lapel Læder Vandtæt Kvinder Coat Lang Trench
Elizabeth Bukser Ivory 0 James Størrelse I Remy og Beskåret r4wFxIArq
Laurent M størrelse Camel Saint straight benbukser 0qwd44z
Langærmet Bead Nail uldjakke High Kvinder New end Jacket Manual Occident qwIYxFnRXB
Long Tweed Boucle Jacket Blazer Zara Fantasy Cardigan tEBfRtqa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pink Nwt Talbots Jacket ~ bære Cancer Kunst at Kvinder til 14w Breast Velour zgzABq1
Ol Lapel Lang Outwear Bælte Læder Trench Coat Vandtæt Kvinder Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Uld Large Cashmere Trench Dame Tweed Jacket Grey Dark Sz 12 Coat Bogner wPI01qW80

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Grå Sz Jacket Lepore Coat Print Trench 0 Nanette Cargo Animal Sort Twx0Rz0Pq Lori A220028 Vest 3x Sleevless Shearling Chocolate Lynlås Faux Logo Goldstein qxwdITCqz