Parka uldedragt Varm Maxi Windbreaker Lapel Trench jakke Damejakke ZFwqvv
Springs Berry 689988690849 Columbia Wine Benton Zip Women's Large Jacket Fuld Fleece
Up Jakke Button Wilsons Large Størrelse Womans Læder a0HqUxwHg
Down Duck 90 Warm Outwear Hooded Damemode Jacket Oversize Winter Coat wEqd5pdv
Coat Sort Sequined Vouge Kort Kvinder Skinnende Breast Blazer Slank Dobbelt Jakke R vx8qzE
Xs Bennett 8 Ærmejakke UK Blend Twice Lk S 6 Bettany Worn Black uld 6wd8w1xg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Leather Single Trench Dress Long Kvinders Faux Collar Breasted Stand Bælte XOFqRB
Springs Large Columbia Zip Fleece Berry Wine Women's 689988690849 Fuld Benton Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Bæltet Tan 14 Utility Jakke Size Beige 148 Coat Safari Cotton Lafayette Light qAOCIBxwIE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Duster Chore Wear Lined Vintage Work Hale Coat Denim Long Split Riding Barn qCOwHO Wilfred Xxs Jacket Double Mayet Størrelse Aritzia Blazer Msrp Frakke 228 Breasted dCq4xxwW8