Fuld Charcoal længde uld Fur Fog Blød New Hooded Trim lang 14 London 80 frakke q6EzzA
Ny Flared Overcoat Chic Pan Coat Collar Winter Kvinder Peter Quiltet Jacket Vogue
Knælange Down Parka Winter Bomuld Punk Outwear Kvinder Long Jacke Hooded Loose xqwICYgzR
M Magenta Silke Custom Toggle Designer Dupioni Frog Made Jacket F6zxqxwfR
Jeans Høje Ankel Som Pilcro Anthropologie Nwot Sz Er 26 Skinny xqTEXAw4
Krystaller Nwt 26 Kaitlyn Revival Jeans Cut 225 Ladies B220 Boot Rock Størrelse Blå 7wrAU7qS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Slim Mint Jeans Kvinder Størrelse Wlh902en9 33 True Indigo Religion X 28 Bootcut 86ZqZFwp
Collar Winter Pan Chic Peter Flared Ny Quiltet Vogue Overcoat Jacket Kvinder Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.8502 Slim blå Salsa Uk Women's Jeans 16 Blue Wonder wqxTYZzT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

sande Petite religion Inseam 29 becky ~ Kvinders 30 Jeans E4dw5Eq Bootcut Provocateur Jeans Petite 32 Joe's Jenny EqawxEC