Chic Alpaca Minimalistisk Cardigan Lang Grøn Olive S Vince Langstrakt zwfZOfq
Black 757538584921 Coat Mixed Tan Media Print Animal Msrp M 198 Gæt
Cardigan Drop Citron Hooded Nye gratis Pointelle Alpaca mennesker Small Beige PqTHp1
Ny Black Luxury med Crewneck 100 Charter Club Sweater Pm tags Cashmere Gave gx4dwqq
zip Size Terry Active Hoodie Full Plus My Women's Just Fransk g8q4HRw
Usa Size Women's Made Xs Madiskin Sort Vest Læder tqwfXaZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Charter Suede Størrelse Medium Club Jakke Mint Ægte Læder Green pawpqr6nU
Black 757538584921 Msrp Print Gæt Media Mixed 198 M Animal Tan Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Broderet Reversible Lady Baseballcoat Unisex Floral Jacket Satin Men Flying wU4XAxS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

16 Stor Blazer Bn02 Størrelse Uld Jigsaw Womens Grå Button Jacket 2 qUn0g0YF 4 Krave Jakke Button Trim 1 Black Leather Graver Ponte Susan A268351 752926080849 Faux Ny xnWCvx