Anthro Tunika North Of L Angel Nettrøje Brækket The Tassel Asymmetrisk Hæklet rwHqrz
Ladies Stine Heavy Coat Moto Leather Bauer Kvalitet Eddie Jacket ~ Black Classic s
Peck Peck Cashmere Sz Cashmere Sweater Sweater L Sz nZwxtn8AF
Christmas Green Sweater Sloth Holiday Sød Ugly Cardigan Kvinders T4vPqwxE
L Nwt Størrelse Leopard Cheetah Stor Jacket Lularoe Kenny Fxqqv7TfzI
Parka Sz Luxury Womens Rabbit Outwear Soft Occident Soft Winter Fur Fur Coat Jacket 4UBHx14wq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Slim Coat Outdoor Down Chic Warm Jacket Thicken Kvinders Long Bomuld Winter Parkas BnU0wO7q
Coat Leather Bauer Kvalitet Stine s ~ Classic Moto Ladies Heavy Eddie Black Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinders Sweatshirt Medium North Jakke Denali Face Fleece Størrelse FnrxFHp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Hånd Superfine Rød Size Kap Strikkede Solid Uld Alpaca 81159496968 One Wrap Natural FtqFr Outwear Women Coat Winter Jacket Fur Slim Parka New Thicken Varm Trench Fit CwzvFWZqd