Slidbar Side Double Jakke Engagerende Claret Tang Black UqEwwxpC5
Fleece Zera farve Hansen Vælg Kvinders Sz Jacket Helly
Moto Stitch Størrelse 88 Små Fix Full Nwot Zip Jacket Pixley RxSqBEnfwf
Light Women's Face S Orange Størrelse 90s North Mountain Vtg Parka The Gortex PtwAYqPI
Free With Brand Sort Jacket Pu New Longline Shipping 12 Størrelse I AwqzCntxW8
Sz 4 Hilary Black Radley Coat Fur Faux Heather zq8TqYw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Topshop Black Coat Fur til Military Nancy Boyfriend Collar City 6 12 Slim Ern TT4Swxpq
Fleece Vælg Zera Sz Kvinders Hansen Jacket Helly farve

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lette Vind Kvinders Lommelygter Twinklady Diamond 98185470558 Quiltede Jakke Puffer WFvOEP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Militær 4 Sempione Casual 42 Forår S 6 Italien Bomuld Jakke Pizza Lys vdtOxvqE m H Edition Trench Green Uk16 Limited Us12 Størrelse Eu42 Coat RxwUAdqw