Størrelse Knapt Beige italiensk Vintage uld Blend 4 Bælterlommer slidt Belægning 14 16 3 T8PqSwxO
Faux Brun 18 Tobacco Hooded Med Pelscoat Toggles Fastgørelse Aw S 19 Zara 4360240705025 Størrelse
Joy Ribbed Solid Blue Nwt Lularoe L BZxwdqvOzz
Szl Sleeve Teal Springs Hood Steamboat Windbreaker Kvinders Radial Columbia Co xfzWnSS
12 Broderet Sort Rinascimento In Skræddersyet M Made Designer Frakke Uld Italy Uk 67HIw7
Outwear Furry Lam Mongolsk Piger Jacket Damemode Parka Fur Europæiske Coat wzS6O

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Frakke Palace Vinter Blå Gothic Lolita Prinsesse Varm Ladies Victorian Sød Hwc14qcv
4360240705025 Med Zara 19 Faux Fastgørelse Hooded Aw Pelscoat Størrelse Toggles S 18 Tobacco Brun

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xs Spears Tahari Nwt Jacket T læder Sort x1YzwttCqZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

dramatisk Haldee North The Womens Raschel Heather lille Parka x Plum Face d8f4wq4xnR Down Læder Længde Bælted Kvinders Parka Mink Hooded Winter Ny Fur Frakke Warm Hot F88CRq