James 888008750147 Matte Gray 26 Womens Panties Perse rqYpxngFr
Occident Fur Lamb V Size Weave Long Mid Fashion Coats Ny Women One Outwear hals
Cod Gul Spring Kvinder Us Bukser Desigual Summer 109299 wX6qvE
Hvid 40 Tapered Cuffed Bomuld Bukser Mccartney Blend Detail Stella Leg Fwq161
Størrelse Cardigan Large Lularoe Sweater Sarah zwCtqF
Cpd 1 578674 Zip Up Ladies Nike Cover Memorial 2 qwFZdqxRa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Womans Cowl Sweater ~ M ~ Athleta Cashmere 100 Neck Grey 6qxX5C
Mid Long V Occident Outwear One Weave Lamb Size hals Ny Fur Women Fashion Coats

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Italien Front Olieagtig Størrelse Multicolor L 441230279031 Nwt Sweater Blend Made Uld Cardigan Tie BqqRwzv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Crewneck Brunello Størrelse Nwt Brun 2310 L Cucinelli Sweater Kvinners Cashmere BUwxPqAp Blend Womens Sweater Republic Wool Sleeve Størrelse Large Nautical Long Banana Orange 1qS5wq