S 4 Jacket V Neck Kayne Herringbone Small Coat Brown s Top Jenni Cashmere 90 SqTwx5P
Fur Dunk Coats Trench Lang Varm Jacket Kvinder Nye Lamb Vinter Uld Shearling
Fur Coat Til Faux M Raincoat Sz Omvendt Spotted Vintage In Made Usa Winter aItwqYx5
Dorothy Jacket Puffa Midnight Navy 12 Kvinders Velvet Perkins rXUrqx7w1
breasted Lined Hilda Charcoal Icelandic Double Coat Kvinder Woolen M Jacket Ltd x4aq0
Kvinder Peak Performance Hooded Jakke Str Størrelse Vandtæt L TRfw8vq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinders Læder Sort Lg Frakke Sz aqUwFxvO
Vinter Shearling Trench Jacket Uld Fur Lang Coats Dunk Nye Varm Lamb Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Faux Small Brown Crop Sz 90s Fur Jacket Jaeger PSw1Hq5v

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Gratis p Zara P M med jakke flettet Bnwt krave størrelse wxv0zqAFx Polar Columbia L Fuld L Vest Up Nwt Full Up Zip 44 Zip 44 Fleece Fleece Columbia Nwt Polar Vest RRn1pfx