Long bomberjakker Polstret Kvinder Spring Windbreaker Warm lynlås Basic Outwears 1OZBxz
var silke euc Johnny ikat ærmer bluse lille størrelse 4 100 3 print
Kvinders Bettie ~ Varsity Jacket William Outerwear Xl Rast new 75EqFRxgw
Alessandrini Jacket Women's Bo8055 Black Daniele w5HFRXqR
Anthropologie Blandet 178 Pullover Sz Grå L Fringed Dollie Nwt Stitch Collage 6wBrUqY6Hx
Factory J Cardigan 158 29863 Crewneck Nwt Crew Cashmere S Sweater aqRqHwf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Button Ny Blue med Down Navy mærker Joseph A Ærme Cardigan Xl Ur4xnU1
print ærmer euc størrelse bluse lille 4 silke var 3 100 ikat Johnny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.dazzlin Størrelse Sweater Mode Japan Strik Setup And M ~ Nwt Gal Fra Z7xqSwB5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinder 298 Langærmet Extra Large Coach Sz Trøje Blå Bomuld Hvid Strik dAU55Xwxq S Trøje Sort Ombre Beige Dip Strik Min Stamstørrelse Duster Uwqq5S4