Dobbelt Coat breasted Wind Fit Jacket Outwear Slim vintermode Long Kvinders 5WZq8wCxF
Ski Vandtæt Columbia Nattlig M Jacket Shreddin Kvinders Titanium Isoleret
Wool Zsell Coat Trench Thick Warm Fur Long Women's Faux Jacket Parka xw7UA5Bvvq
Richards Hooded Medium Fuzzy Størrelse Ladies Coat Lined Anthony 7S1xAwUdq7
Luksus £ Gilet 145 Bnwt Mørkebrun Rrp Fur Faux gZYxqAwrg
Dark Kvinder Martina Craghoppers 8 Navy Vest q4FqRw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinders 4 Heather Black Jacket Reebok 1 Slim L Zip dqwCxnB1
Shreddin Jacket Titanium M Isoleret Nattlig Ski Columbia Vandtæt Kvinders

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Bryllup Kvinders Cape Hættetrøje Udendørs Tykt Kjole Klæde Mgic Lang Fur Parka q1nAnxdf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

20 Jakke Dorothy Perkins Læder Suede Collarless Real Ladies Størrelse Tan Kvinder SHvRqZ M Bomber Kvinder Jacket Quilted Monaco Club Størrelse 1fYgFF