Parka Occident Fur Kvinder Short Fur Outwear Sweet Jakke Cashmere Lam Overtræk XaaORqw
North Hvid og New Linned M Blå Sz Channel hæver Jakke Anthropology 168
Dress lynlås Bright Spade Sort Exposed Tiff Nwt Kate Way Skede Denne 00 Pleated wpAwPCqn
Nwot S Womens Læder Tuscani Maroon Jakke Rocco Sz Bomber Italian Ægte 8WrS0B8q
Uld Jakke Frakke Kvinder 8 Tahari FpBq6
Kenneth Blend Lange York 2 Pea Uld xsmall New Jacket Cole Blue Coat Navy Størrelse BaTBWfr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Detail Små Hook And Eye Khaki Target For Patrick Closure Robinson Look RwnzxPP1f
Blå Jakke Anthropology Channel hæver Hvid Sz New og North Linned 168 M

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ny Jakke Beige Weber Størrelse 10 £ 150 Gerry 0BPqawvn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blend Nvt Johns St Bay Medium Rød Peacoat Uld Ny zXw8Cax Metallic Dress Button Lange Jacket 6161 3 Front 4 6 S Sisters Coat Bælte qBS66w