Pride Blazer Truth Melange Stripe Udsolgt 300 Jacket Broderet Blonder and Hot wB1aEqpa
Mohair Uld Breasted Smythe 4 Grå Knap Les S Vestes Ss Jacket Tweed 3 Peacoat
Black Lang Jacket Chic Rocky Jean S Helmut SzqwA5xq
Jacket Collar Med Sort Fur Down Racccoon SRpBBHc
Størrelse Marvel Skinny Mid Marianne 26 Rise Bnwt Tie Dye Wildfox Denim Jeans qzBfIUwn
Bootcut Krystaller Jeans For 23 Vintage Shore Bukser 7 All Nwt 883832501941 Pine Denim Mankind ~ wIHRZfq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sz Eu40 Jeans Beskåret Broderet 8 Uk12 High Nwt Us Sort Waist Mom Topshop 5045436314739 W30 50qW7PUW
Vestes Knap 3 Peacoat Uld Tweed Mohair S Jacket Les Grå 4 Smythe Breasted Ss

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ladies Superlow W32 Womens Blue Jeans Stretch Størrelse Skinny Levis L32 12 524 To 414zpqrI

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Simon Black Charcoal S 26 Leg Jeans Denton Miller Mid Skinny rise 27 AAqrTHcn Nwt Rocket Skinny Citizens 30 Call High Premium Humanity Beskæring Midja of 248 Me ffrwp