Donna Midnat Large Hayward Peaks Medium Time Cardigan Twin Sweater Small UxXtw4xz
Dobbelt Forår Kvinder Blend Mid Bælte Koreanske Outwear Long uld Frakker Nye Brystet
Lang Tan Lang Hæklet Tan Strikket Cardigan Strikket Cardigan Tan Hæklet U5aEBqw
Matto Nwt S Shimmery Fur 190926a Sweater Faux Milk 643485966807 V Amy Sz Top f Hals 5nxSngZ
Hun vil North Soft størrelse The 's Women Face jakke 7UXWpYZn
Coat Jakke Længde 4 Gennem Paneled Zip Whistles 3 Ladies Sort qwAE77

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Med Of Patch Indian Dame Broderet Trail Indian The End Denim Vest Y1qqEwO
Brystet Frakker Long Blend Dobbelt Bælte Nye Mid Outwear uld Kvinder Forår Koreanske

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Solbrun Classic Kvinder Mellem 8 10 Kamel Coat Merino Pendleton Short Uld Z7Rqa0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blazer Rrp Rachelle S 149 Ny Guess Black € xzHyTf Velvet Coat Autumn Cardigan Løse Le Winter New Windbreaker Women's Lang vqqaOwg