Lauren T11 Tank Sort Ny Moshi I Giraff Lille gir Swing rZq8xrBw6S
Mixed Coat M Tan Animal 757538584921 Black Print 198 Media Gæt Msrp
Hooded Lomme Faux Solid lynlås Casual Drawstring Army Fur Frakke Green Talje 1nBZw6
Birger 8 Day Sort Uk Waistcoast Størrelse Et Elborat Tag Mikkelsen 36 Med Ny AxxzZ4
W Hoodie Southgate Women's Fur Faux New Jakke Marmot WUAfSf
Sz 52 16 High 1x Blend Coat Contrast 10x Plus Prinsesse Jy003 Hem Uld lining low qqwO67

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinders Motorcykel Slim Lambskin ægte Læder Designer Jacket Fit Wj18 Biker FWrFxnwq
198 Print Tan Gæt Animal Mixed 757538584921 Msrp Media Coat M Black

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dressy Armani Størrelse Jacket 350 Exchange Xs Coat Kvinders qtS4q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Motorcycle Suede Lining Thicken Jacket Women Warm Chic Wool Parka Coat Læder fa4ZxT Fur Long Med Leather Lady Mink Outwear Bælte Mid Kvinder Fur Faux Varm Coats Hooded pEqcZAYw