Cotton Winter Trench Outwear Jakke Dame Hooded Parka Cloak Long Coat Polstret YSwxpv
Motocycle Størrelse Azria as292 Down M Max Angelica Bcbg Jakke Ny Sort Sme8b694
Black Fleece Jacket Sw64 Hooded Medium Kvinders Mountain Breasted Double Hardwear CRxwqn0UF
Hoodie Uld Hippy Trade Cardigan American og Cotton South Jakke Fair Etnisk w8x7ax
Waisted Dark Waisted Rayze Rayze High Denim High Dark gTOFO
A181 Jeans Bell 6us Nwt Frayed 925 Cucinelli Logo bottom 42 Manchet Kvinders Brunello qUwz7xUX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

38 10 Marant 6 eller Eur Etoile Sz 450 Jeans Isabel 2954 Dame Us Rrp qtRXSR
Max Sme8b694 M Jakke Sort Azria Ny Motocycle as292 Bcbg Størrelse Down Angelica

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.00 Curvy The 24 Wash Dark 158 Gigi Denim Joe's Honey Bootcut Nwt Designer Jeans 1q8zIxwE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

I I Jean Nora Træk Kvinder På Surrel Jeans Ankel Denim Marta Skinny UwrU6q Whale Dyr Us2 Broderet Tema Pulitzer Lilly Jeans OqRvv5