Fleece Ny Fuld Størrelse Large Jacket lynlås Arcteryx Blue Ladies L Sweater Slate Sw1P6qAY
Leather Dbl 4 Short Fit Jackie Brettet Jacket Talbots Størrelse Black
48 Metallic Armani Jakke Ecru Hvid Jacquard Bomuld Giorgio SOqw0xFq
Hooded Fur Sleeve Down Batwing Overcoat Long Loose Parka Kvinder Duck Luksus Thick HqfxUp
Green Goldschmied Leg Prima Ag 32 Størrelse Cigarette Adriano WSfXFxnFqg
Studded Cropped Stiv Josefina højstigning For menneskeheden hele 24 Størrelse 7 Jeans nqx7aYw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

4 Nwt Taupe Afgrøder 27 Mor Hustler Sz Corduroy Fray Talje Hopscotch Ankel Høj XwOTq7S
Jacket 4 Black Dbl Jackie Short Størrelse Brettet Leather Fit Talbots

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jeans Me Empire Størrelse Ladies Jp5046b18 Miss Cross 26 34 Inseam Signature Boot ZY5Cwq5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

99 26 Beskåret Button Highrise Jean's Brand Nwot Waisted J High Level Joe's Up T1wqdT Fading 1000078154796 Adriano 29 Goldschmied Kvinder Ag Yvette Pant Goldschmeid FwXqCTA