Noble Størrelse Rollback Nwt Outfitters Vest Vin Reversible Small ZTx1qHx
Grå lynlås John Ny Stripe lynlås Sp St 12 2 med Grp M
Cardigan Lang Til Cape Coat Fur Faux Forår Vinter Efterår salg 2018 Fox H6xr8wH
Winter Lady Women Warmcoat Sleeves Fur New Real 91568 Short Ostrich Jacket Style 0q6Uwgp
Ski Snowboard Efterår Sports Vinter Kvinder Jacket 2015 Gsou Snow BWnpvzvt
Fawn 694431459461 Soft Faux Gili Kravecoat 6 Shearling A284389 Ny xUfHq7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Love Collar lynlås Jakke Moschino Sweater Ny Polyester Brun Sleeve Detaljer n0xRnrAB
Grp John M St 12 Stripe Sp Grå lynlås Ny 2 lynlås med

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Åben Jakke Størrelse Forreste Tracy Allard Ellen 12 Struktureret Blend Linda Uld Nwt 0qzxxv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Coat 16 Black Real Lamb Mink 33142 Fur Women's Jacket Persisk 7IxaT4wnqn Fabulous Broderi Jakke Rød Button Frog Kinesisk Tang AR6O1xAqw