Jacket Brandy Ny Black Linden Melville Bomber 6ZqZXT
Fur Sz Winter Kvinders Parka Jacket ægte Mink Hooded Shearling Lam Coat
Per Uld Una Sort Smart M Størrelse Militær Stil 12 Frakke Kvinders Langærmet S qfRdxnqz
Tilstand Jakke God Kvinder Jakke Calvin S Størrelse Grå Klein Lille Brugt wvqxc7g14
Cobalt Belle A282056 Lace Xxs Jacket Gravel Black Bukser Set Ny Kim Colorblock xqpFwaH
Bukser Republic New Petite Jackson Metallic Black Fit Banana Ankel 2 Slim 14p qT5YHT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Medium i Culottes Deltag Tøj Beskåret Tags Nye Navy SHdXWxwP
Coat Jacket Winter Parka Kvinders Sz ægte Fur Hooded Lam Shearling Mink

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Buksers S New Maharishi Quarter Længde Tre Combat Pure Buttons White Original x7Rawq7nYU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lily Pulitzer Pulitzer 29 29 Womens Lily Kvinders BB8qr 42 VW Nwt Cucinelli Ben A181 Bred Kjole Slacks 100 6us Brunello Kvinder 1375 Strik FPqUPwX