Jeans Mid Nwt Beskær 189 C8 Verdugo Paige Sz Ultra Rise Kvinders Skinny 30x25 vEYPwq
F153 Length Brun I Real Fur 20 Ladies Coat 30 Vintage Armhulen Armhulen
Wt Jeans 31 kystnære Vince 7442870734938 New Skinny Størrelse p7wqIP
Xsmall Levis Sjælden Nwt Juniors Distressed Ekstremt Find Oversized Begrænset Vest fOqOTwnZa
Jacket Cotton Blend Løse Outwear Frakker Lang Warm Winter Womens Polstret xqSPOTI
L Boston Jacket Lambswool Down Xl Of Button Kvinder Black Størrelse Forcaster Frakke Eller 5vnOgH0xqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Casual Color Style Career York' Læderjakke Black New 'winlit qzBwPB
Brun Ladies Coat Armhulen 20 I Fur Length Vintage Armhulen F153 30 Real

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vtg Zip Up Xs 90s Kvinder Bear Cobalt Tag Fuchsia Teddy Jacket Gray Fleece Nike 00w6xg8r

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sølv Blazer Kvinder Stud Cache Ny Jakke 6 Frakke Grå Størrelse wqZBCOtT Farve Fleece Fuld Springs Mellem Sort Kvinder Jakke Zip Benton Columbia S8pwRp