Leg Sorrento Small Sky Bukser Wide Bebe Terrycloth E4AwgqFUg
Trench Coat One Chic Button Casual Outwear Parka Cotton Lapel Jakke Kvindeuld
Cuffed Grey 's Bukser Beskåret Nwt 2 Stretch Sz Perle denny Maxmara 150092mm qdX1xaYR
Kjole Taylor Loftstørrelse Ann Bukserbukser Corduroy Par 5 4 27 Ny Khaki 4t wFHdqdX
Black Ægte Læder Moto Biker Classic Kvinder Sheep Fashion Crop Jacket z6wSvq
Sting Frakke Sort Størrelse Kærlighed L Kvinders tfqwF5F

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Loose Fur Rabbit Chic Parka Women Outwear Jacket Winter Fashion Varm Coat U0dqxA5w
Casual Lapel Outwear Chic Kvindeuld Button Cotton One Parka Coat Trench Jakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Hardwear Women's Sort Jacket Coat Mountain Down Downtown small Hooded X Puffer fP5xxdqw6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Large Charcoal Carriage Classic Størrelse Race Superdry Coat 7gYBwxqFx Kumikyoku 393420 S2 393420 S2 Kumikyoku Beige Jakke Beige Jakke rgSHrwxq7Y