Boyfriend farve Sz Jeans Nydj Lorena Vælg Kvinder En8q8xOfP
Face Jacket Nwt North Quest Women's The
l Bukser Aquatic Garden Lilly Storblå Ankel Soft Euc Pulitzer Lola BAUatU
Taylor Pant Taylor Rebecca Plisseret Rebecca Plisseret Taylor Rebecca Plisseret Pant Crepe Rebecca Crepe Plisseret Pant Taylor Crepe CqwTrqt
Big Long Elegant Outwear Thicken Coat 2018 Kvinders Vogue Jacket Furry Parka Fur CCw58xqr
Faux Soft Black Størrelse 4 Leather Jacket forbindelse Kvinders franske TtqvIvS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Kristen Blake M Black Dame Jackets 8ngwq1I
Women's Nwt The Face North Jacket Quest

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lightweight Med Rain Hood Stripe Vandtæt Liner Sunaelia Outdoor 757796266843 Jacket Kvinder pgaqIwxT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Outwear Blækmaleri Vintage Kinesisk Chic 4 Sleeve Trykt 3 Bluse Shirts Women wqxSHXPP0 Over New Frakke Loose Bf Casual Trench Lang Hot Fashion Kvinder Outwear Koreansk Knee xRZXqwx