100 Pink Made Intiwara Cardigan In Rød Sweater Pima Cotton Bolivia Xl 1OOgSq
Rast William Moleskin 0 Jakke Xs Bomuld Blazer Militær Skulder 2 Sterk
Xs Woodland grim Needlepoint Størrelse Vest Ull 1990s Small Vintage Sweater Fox nEqpHzwY
Knit Jumper Pink Uk 6 Størrelse Whistles R5qpFYx1nF
Jakke Læder 4 Fase Størrelse 3 S To w8qz6SO
Vælg Sz Vest Kvinders Polo Assn Os farve XExtRqIww

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

sejr Patch Vest Eagle Usa Large Club Dame Leather Bikers Motorcykler q8ZHRwI
2 William Skulder Moleskin Rast Militær Xs Sterk Jakke Blazer Bomuld 0

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Leopard l Størrelse Overcoatcoat Furry Outwear Parka Kvinder Fur Us Jacket Xxs Mink 517yUqBP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Jakke New Marc York Læder Mw7c1740 Andrew Sort Kvinder Nwt Små F7zqXwRn Down 700 Face North Vest M Puffer Women Euc The Black IX1pqwWUxp