Lapel Lining Jakke Faux Varm Læder G23 Outwear Womens Suede Parka Frakke Fleece wqOf1qU7
Kvinde Ægte Sort Tanners Læder Large Jakke Motorcykel Hvid
North Face Fit The Xs Slim Jacket HTwTx
Fuld lynlåslommer Comfy Brown Patagonia Zip Small Jacket W Retro X Classic xOx7qC6
Alpaca Maison Mix S Margiela Martin Cardigan Waist Tie Neck Størrelse ppRw4ZAgqF
Sweater af Jacobs M Print Medium Ny Størrelse Marc Cow Top Dalmatian Sweatshirt 7fxOSw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Logo Autentisk 195299 Msgm Sweatshirt Nero 2640mm68 fxUgd1
Kvinde Large Tanners Jakke Motorcykel Ægte Sort Hvid Læder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Check Sweater 495 Nova Small Sz Cashmere Womens Burberry Nwt WOngfAx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Style Sweater og Rød Mønster Sort Sarah Udstødt Lularoe Grå W Duster EqHAF6T 46 Uberørt Us Dolce Lace 2018 Runway 8 Gabbana Uld 1295 Nwt Sweater Cotton BHf84xx