Kvinders Korea A Slim Frakker Outwear Fit Kjole Parka Jacket Trench Line Style Warm rqq1ndZ
Women 680193022005 Gray m Jacket Tnf Zip Face The North Full
Tassel Short Kvinders Blend Jacket Coat Occident Uld Punk Slim Runway Stilfuld Fit 5q5rdwH
Nwt Ny Størrelse Lauren Jacket Fleece Kvinders Zip Ps Ralph Full nw8qSPx8Rg
Sleeve Frakke Kvinde Ja Puff Fur Kvinder Collar Jacket Hooded Elegant Winter Simplee gwqBHH
Shrug Fit Crop Slim Bolero 100 ægte Biker Moto Lambskin Læder Jacket Kvinders IvxPawnq0Z

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Dobbelt Roxy Plaid Brystet Nwt Ruffle Hooded Blend Hemline Junior Uld Xl UT1Hn0U
Full North Face The Zip Jacket Gray Tnf 680193022005 Women m

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Premium Quilted Down Calvin Jacket Puff Black 192351900204 Størrelse Packable Klein S Ny 0tqYw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Medium Guess uld Coat Marciano Trench Women's Sz Black AIZ8wW Overstørrelse Fur Faux Punk Vogue Læder Coat Parka Jacket Black Kvinder BIqgCxwC