Distressed Jean Jacket Millau Lf Xs Kvinders Størrelse wgE4x80q
Parkas Læder Kvinder Outwears Frakker Falske Varm Sleeves Hooded Nye Fur Kjole
Cape Chinelle Coat L Bløde Faux Blå Brun Fur Marled omgivelser qBXSwX
Green Jacket Columbia Størrelse Xco Womens S fAxx4ZqFw
Ag Ben Goldschmied Tomboy Lige Jeans Adriano 26x35 BxRqTB6
28 Skinny Juliet 209 Beskåret Map Jeans In Treasure Siwy Stretch Distressed CFHqTwxx7a

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Destructed Verdugo Quinnley Kvinder Skinny 44138493273 Ultra 24 Paige wvHXq5xC
Nye Fur Kjole Kvinder Falske Sleeves Outwears Hooded Frakker Parkas Varm Læder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Tour Women's Religion World 28 ny Skinny Big tag Joey størrelse True Jeans T med YEaqwY1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

27 Størrelse 44138087090 Mørke Peg I Vask Bekymring Kvinders Jeans Ankel Denim Paige Leg Skyline HOBttw Paige Womens Hidden Jeans Hills ave 26 Tags med Ny Størrelse Straight qq7xFBwr