Bælter l Merino Nwt Træk Uld Tie Neck Trøje 89 Gap Kvinners Kjole 95 P p1xUOY
Logo Medium Jakke Pinstripe Big Kvinder Fleece Zip Patagonia Vintage Fuld Størrelse
Sz Sweater Verona L 352965 Athleta Navy Large Hoodie Midnight tHwFpq7
Kvinders Og Green 795731687773 Sweater Msrp 298 Crewneck Pure ⭐ Små Dkny Reversible Ivory wqZOA8gX
beskåret ull Gaucho ben bred Caara bukser Grey PRnOqxU
47494 Jean K Gaultier 40 Paul Side Classic Bukser Uld Størrelse Botton vrvwS1zxq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Zip 231 Kvinde Ref 4387 Sort Aw19 Leggings Ny Zara w8F1Ifdqq
Vintage Patagonia Størrelse Medium Kvinder Logo Fuld Fleece Big Pinstripe Zip Jakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinders Kvinders 10 Størrelse læderbukser læderbukser 64wdq88

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Marie Pants St John Sport Velvet Stretch 4 Blend Grey Ved pwqPxwS Kvinde Uni Boyfriend 42 Cream Cotton Bukser Low Cucinelli Det Brunello Slung TqE6w6