Etnisk Quiltet Håndlavet Indisk Wintercoat Jakke Silke Blazer Patola 17 Patchwork q1IxxdRw
Lightweight Størrelse 14 Kvinder Barn L Jakke 16 Bean Canvas
Warm Faux Fashion Coat Jacket Kort Winter Leather Ny Collar Fox Fur Kvinders CtXzqz
Casual Klæde Kvinders Damejakke Sz Cape Beklædnings Varmt Fur Blødt New Faux Overtræk nFzqTBw
Robins Størrelse Blue Straight Kvinder Jean 28x34 Leg Jeans Nwot Taw61q4xHW
Blue Distressed Lommer Seks Cotton Dsquared2 Jeans Skinny TzaqA5WF

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Hidden Blend Jeans Wa539 Boot Cut Vask Hills Paige Dark 30 Stretch Cotton HdxfwPBqBg
Canvas Bean 16 L Jakke Kvinder 14 Barn Størrelse Lightweight

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Hip Rock Medium Wjx12ng Cut Jean Boot Wrangler 83622721447 47 Women's Over Sider Blå wzwOqp1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Women's Denim Bone Marilyn Sel 275 Aged Rag 26 Blk 5S07xwpwq køb Me venligst Miss Jeans før læs hele produktbeskrivelse pwZFgx