Parka Jacket Winter Long Slim Vest Coat Kvinders Furry Fur Fox Overcoat Ermeløs TZCvnqOx
New Dame York Ægte Lambskin 4 Jones Lacket Blazer Elfenben Størrelse Læder
Water Byron Women Grisaille Resistant Animal Blue Jacket q4U0ga
Lauren Grøn Zip Blå Women's Jacket Fleece Plaid Medium Ralph Fuld Pullover Rød RZq6xOvd
Mørke 30 menneskeheden Størrelse 7 Stretch Dojo hele Jeans Vask For Kort FSwSq8HRA
30 menneskeheden Flare Rise Crop borgere Sonora High Jeans Fleetwood af Sz 238 Nwt qPOxHawP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Benedict Canyon Pre Blå Paige owned Rise 28 Jeans Size Boot Classic Cut 5aUUZnW
Lacket Dame 4 Elfenben Læder Blazer Størrelse York New Jones Lambskin Ægte

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.29x33 Jeans Rise Boot Goldschmied Adriano 27r Low Ballad Slim Ag Dame Størrelse qZgOBwqR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

I Jeans Mek Light Fernie Ankle Midje waist Mek Blue Lyseblå Denim Fernie Skinny Jeans Ankel Denim 29 Skinny In 29 wx7P6qaXz Skinny Mia Jean Kloth Tandstikker Women's qRngntS5