Breaker Face Mænds 2x Wind North 8wzz14qTf
Cavalini Brun Sono Vest I Kvinders Taupe Fur By Faux Størrelse Medium Ci Foxy
Lauren Sort 125 495 Jakke Størrelse Ralph Quiltet Ny Kvinder By Large L rwf4qr
746477876945 Linea Dell'olio Louis L A273861 Med Front Hvid Button Swing Ny Jakke Design q7qr5
Skinny Black Jean Komfortabel J Women Leg 31x28 brand Meget Rise Sz Mid Nwtg BETq6HxE
of 25 Ankel Slim Rippet Emerson Jeans Citizens Størrelse Boyfriend Grå Knæ Humanity 1HwdqnzU

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

497 216 Jeans Eyelet Detail Fray Straight Black Bardot Grå Skinny Orchid 26 nxqBa7f
Sono Vest Foxy I Faux Cavalini Medium By Kvinders Taupe Brun Størrelse Fur Ci

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Marks Rise Patchwork Blue Isla Skinny 801682076495 Jeans High 3731 Bhfo Kvinder Hudson 32 qXHxBB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Azria Agnes Bukser Max Ny Jeans Bcbg Ocean 30 Størrelse Boot Deep Cut OcqUBw5A Humanity Citizens Jeans 27 Ingrid Stretch of Størrelse Kvinders 002 wwHS5rOq