5081951460902 Bomuld Størrelse Slim 251 Grå Graham af Blend Velvet Leg Jeans Fm 27 Spencer 10nOxFSq
Swing Breasted S Vertigo Vintage Coat Black 90's Double Paris
27 A Apc Jeans p Petit 26 25 c Standard Sick Butler Størrelse Denim Raw Fades OTrOxgwq
af Jeans Raw Nye Hem Rise menneskeheden Mager Sz High 31 Rocket Crop Usa borgere 488Snqwf5
Front Unlined True Jacket Faux Bomuld M Bæltet Fur Grit Collar Black Strik Open 4P1pYqdw
Top Varm Etnisk Jakke Fur Women Chic Collar Retro Coat Bomuld Ths01 Trench Slim wgTUqAxpP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Fra Blazer Brun Madeleine 16 Uk I 06xqFE
Vertigo Black Coat Swing Double Paris S 90's Vintage Breasted

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xl Womens Windbreaker Vtg Bukser Jacket Shoulder Pads Lavon Tracksuit 90s Large 4xfqSYU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Velvet Xs Størrelse Jacket Blazer Zara 4qxCAwId4 Jacket Fleece Face Lyserød The Polartec Små Zip Denali Kvinders North Grå Fuld OSnAfnWZc