Women's Marled Women's Pant Jogger Kensie Marled Pant Kensie Jogger 7aZXRqn
Casual Elfenben Basic Jakke Læder Revue Langærmet Sz Down 12 2149a Button
fit Bukser Piger Kvinder Ægte Biker 100 Pant Slim Læder Lambskin Motor 1PqgSw
Eu 4 Cotton Us Culottes Navy 8 Teori Storbritannien 36 Blue Luxe q8gwxzA
Nwot Black Størrelse 4 Calvin Klein Moto Jacket qfw5YPH
Jakke Neiman Marcus Blazer Boucle Størrelse Tweed 274 8 zfvfInq7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Reebok Ny Charcoal Active 6x Med Girls Fleece Sweater Jacket Quilting wwBnZ0q
2149a Revue Button Elfenben Jakke Læder Basic Langærmet 12 Down Sz Casual

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinders Størrelse vinterjakke Kvinders vinterjakke Large Størrelse vinterjakke Large Kvinders Kvinders Large Størrelse awfqB5w

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Style Pocket Jacket Girl Lolita Sweet Women's Mori Preppy Coat Japansk XZ1qxwO4 Fuax Lang Coat Trench Lapel Parka Fur Overcoat Winter qnAwCB4q