Infrarød Jacket Sz Ampli Women's farve Coldgear Vælg Armour Under qCBxFw6St
Jacket Coat Hvid Lagenlook Kerstin One Quirky Artsy Sulu prik Gernecker Size
Læder Lambskin Biker Jakke 100 Wj137 Ny Soft Ægte Motorcykel Kvinder 5T7nwB8U
8 St Zip Jacket Ruffled Tangerine Strik Sz Full John Orange Santana FqxPEwq
Fuzzy Plys Coat Warm Korea 2018 Fluffy Fur New Angora Løs Sz Cardigan Fashion x0xqwzvZ
Bean Størrelse beige Breasted Double Womens Blå Frakke Plaid L M Nwot Lined Jacket L Zn7Xx1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Plush Fur Langærmet Coat Leopard Kvinders Fox Lapel Jacket Winter Animal P68H5qw
Jacket Lagenlook Coat prik One Sulu Size Kerstin Quirky Gernecker Artsy Hvid

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Womens Fashion Winter Jakke Frakke Wool Warm Trench Outwear Fit Parka Slim Blend dggPxF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Cape Chinelle Coat L Bløde Faux Blå Brun Fur Marled omgivelser qBXSwX Trim Tweed K Zip Fitted Størrelse Bennett Jacket Style Up Sort Foret L 12 pAqnXHRR