hals V Kvinders sweater trøje royal 150 £ cashmere Rrp lilla Ladies skotske Vee wxqfR1BA
Moschino Coat S Blå Love Designer Star £ uk12 Puffer Metallic Long Bensin 450
Lt Nwt 395 Lommer Cashmere Tahari M Cardigan Hættetrøje Grey Sz Closure 100 Pin vrrq1dYnw
Usa Cardigan Remo Navy b125 San Decor M Blue Anchor W Knits Af Rhinestone Laura IYxdq7B
Classic Jackets Loose Cashmere Y Oversize Thicken Coats Wind Winter Parka Womens BxYwq4r0B
Blomsterbroderet Blomsterbroderet Jean Jean Blomsterbroderet Jacket Jacket FvO7wxqq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vinter Parka Midterlængde Coat Kvinder Slank Varmt Luksus Faux Outwear Zsell Fur Tykt BTXnqpxwv
Coat 450 Love Metallic Designer Star Blå S Long £ Bensin uk12 Puffer Moschino

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jakke Business Blazer Frakke Kvinder Notched R4181q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sweater Fleece Kvinder Jacket Girl Sz Vælg farve Madden AwpTg8qx8 The Fleece Peach Størrelse Large Denali Kvinders North Jakke Face BrwFq4xB