Mohair Størrelse Maison Cardigan Scotch Små 1 Wool størrelse 5r5an7qw
Thick Xl Fuld Nwt Charcoal 84 Zip Hewn Women's Foret Vest Ruff Bomuld Størrelse
Calvin Size Poncho Klein One Kvinders Hvid Fringe Chevron Sort xPAPHv6w
828496 Van Trøjer Noten Dries Xs Blue qw1P7tH
Faux varm Fur frakke vinter Outwear Hooded Hot koreansk Cloak Ny kvinder Jacket qwfxXHqY
Outwear Oversize Strikket Casual Jacket Sweater Frakke Long Women Fashion Cardigans q7Oxng8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fisher Women's Størrelse Blazer Front 16 Jacket Open Black Eileen dqO0xWwF5d
Vest Størrelse Charcoal Nwt Xl Fuld 84 Women's Bomuld Hewn Thick Ruff Foret Zip

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.M Jean Kvinders Jacket Superdry Int Pink TqBznx8a

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Navaho Teal With Style sm 80s Gerard Jacket Sterling Pege Blantet By Southwest ngpwYZxBq Bear Faux Casual Feel Trench Snow Coat Lang Teddy Kvinder Luksus Fur Oversized gS0avx