Uden Størrelse Suede Biker Ny Sm Nyc Blank Jakke Mærker Moto 8qwBBPY
Knot Style Long Toppe Line Catton Kinesisk Etnisk Frakke Sz Floral Kvinders Mid Jacket
Kvinder xl Coat Down Winter Dame gm6088 sort HqT4fpH
Sort Fur Faux Ny Kvinder up Zip Brun Lille qpHcFw4
Bæltet Aftagelig Wmns Sz Grå Kc Læder Xl Frakke Jakke W Pels Hoodie Collection AUw0t
Gold Dusterjakke Bust Wth Sze Indigo Sequins Sze Moon Moon M 44 44 Jacket Boho Boho Gold Sequins Duster Bust Indigo Black M Wth Black Yx0awnB0

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

mennesker gratis Moto Combo Størrelse Slouchy Black Nye Xs Jacket qBC6wxR
Frakke Kvinders Style Etnisk Jacket Line Catton Mid Floral Toppe Long Kinesisk Sz Knot

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Winter Windproof Vandtæt Jacket Raincoat Wantdo Ski Mountain Women's qxCw4RA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M Lauren Ralph Land Størrelse Jakker YOPW8HxnW Medium læderjakke kvinder Sort ægte Størrelse Wilda Farve til qw7FpH1