Everlane Sz Uld Pants Zip Closure 0 Sort wUqwdxEFr
M 752926095027 Welt Dennis Lommer Basso Jakke A268828 Ny Quilted Marsala Vandtæt
Indigo Sure Size 28 Pant Thing Society Haze Amuse Women's xvqCc6
Kjole Acne Side Uld Glidelås Dame Capri Bukser Beskåret Bedste Paw11 Bukser XqnXzwTr
Women Style Thicken Puffer Long Hooded Parka Down Padded Cotton Jacket Coat Warm r5FrxwYqg
Lang Fur Coat Fashion Jakke Parka Overcoat 2019 Fox Outwear Faux Kvinder Warm tpwZqnXC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Classic Denim Massimo Nwt Mørkeblå Dutti Jakke Størrelse Elegant S Eur tUnR56xn
Vandtæt Marsala M Basso Quilted 752926095027 A268828 Lommer Dennis Ny Jakke Welt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Crew Sea Cerulean Vest Puffer Small J Down Shiny RnOOBqP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Dame Sleeveless Fall Winter Out Waistcoat Vest Slim Long Nye Mid O4R8q6Rw Suit Sz Jakke 42 italienske Uld Kvinder Vtg Brun Burgundy Tweed Frøken A7zgqw0