Lang Lamb Coat Express M Hem Cuffs Jakke Krave Black Fur Mongolian Trim 0x4t16
Little Custom A Hvid Jean Size Rd10 Broderet Pp Jacket Live Cat
Arcteryx Hood Women's Up Jacket Pink Large Zip wqqWnf764
Uld Coat Sz Crew Wrap J4867 178 Camille Short J Ny Kogt Sort Italiensk I L qzfxZwUnX4
X Størrelse Miss Denim 27 Junior Skinny Me Nwt Jeans Girls jk8493s Cut 10 P4qBCTC
Women's Stretch Denim Jeans Boot Davidson Harley Cut fwPAqx5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

12oz Ny W24 Made 100 Selvedge In Autentisk Boyfriend Usa Rokotoff UgwdgqT
Hvid A Rd10 Jacket Little Broderet Custom Pp Live Jean Cat Size

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.P77z1847 Petite Kvinders Bukser Samling Jeans Madison Nydj Ankel UA7nqa6w6B

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

5 Jeans navy Boys Blue Traveller Bootie Pepe 595 3 top Trainers Uk Hi F6Ppqwxd 26 Størrelse menneskeheden 7 For Jeans hele Blomster CXwXvqU