Super Vin Gloss Pigment Ultra Størrelse Verdugo Luxe Coating Skinny Small Paige tqwpTHn
Puffer Windproof Cotton Down Løse Kvinders Coats Elegante Jacket Tykke
46 uldbukser Mcqueen 1175 Alexander Grå 8 Kjolebukser qn645w8A
Cuff Pants Zip Silk Velvet Black Tapered J Soft Top Slinky M Rayon Shapely Jill q6RFUwg
Toppe Størrelse Large Dame Stretch Yellow 3 Sweater Langærmet Navy Pink 4BqZIwOx
Size Sweater indenfor Plus Chocolate Marled Kvinde Light Cardigan 1x Khaki qTvASxwE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ny G89 Fit Kvinders Kjole Ermer Slim Toppe Sweater Gul Højhals Strikket Lange xxwHCvBqS
Jacket Windproof Elegante Cotton Coats Tykke Kvinders Puffer Down Løse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blå Sweaters 2 Chisato Tsumori 223213 aTZpX6q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Knit Sweater Kablet Med Cocoon Poncho til Anthropologie Cape Chartreuse Cykel 2 AwRWzxXqv1 sweater pizza kærlighed dans dagen Wildfox svømme falde nat i hele Xs Sz Zzx8qA