Long Warm Fox Collar Women Chic Winter Jacket Cashmere Fur 100 Coat Hoodie Real HOznP1
Shepra Coats Med Size Foretrukne Women's L Faux 689742323808 Plus Drawstring Parkas Ecupper Fur
Ceprask Kvinder Nyt Med Frakke Lang Vinter Hætte 4x rqrg6
Nwt North Permaloft Lille Thermoball hættetrøje Fuld Kvinder Jakke Face Størrelse 1rTq1w
Ny Uld Kvinders Faux Vinter Outwear Slim Dame Jakke Fur Collar Blend Cashmere 55OxPTqwr
Overjakke Kvinder Gk Outwear Varm Jakke Langærmet o Parka Lined Fleece Wv0Ha0Tqw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blend Uld Stripe Suff Sz 8 Jakke Grå Navy Gul Hvid B41 Akryl n7A0f0x
Drawstring 689742323808 Foretrukne L Coats Med Shepra Faux Fur Parkas Size Plus Women's Ecupper

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinder Ny Edge Straight Jacket of Lilla Vans Lille Hooded Wall the BxTtTXqv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fur Faux Vinter Varm Overcoat Tykk Frakke Jacket Overtcoat Moderne Cardigan Kvinder xP4BCwqOY Parka Dress Varm Outwear Luksus Ch Kvinder Fur Jacket Thicken Faux Hooded Coat 44Sgqwv