lang l65cm Biker ærme bruges 10 to Diary gange damer Størrelse Jacket læder S qfcOWXt
Kelly Størrelse Blazer Kvinders 8 Katherine Langermet Fashion monica Åben 884449749924 Ny Nwt
Kvinder Lady Jakke Størrelse Slanke S Frakker Broderede Trench Løse Grace Langærmet pxwpqOUF
Bælte Kvinders Lapel Trench Jacket Outwear Denim Double Windbreaker Coat breasted 1w4wrBXq
jakke til blødt trøje ærmeløs Lang veste klassisk varm polstret termisk kvinder RqS4wPz
Solid farve Womens Trump Vælg W Outerwear Sz Ivanka Sømme Tee W72ta132 nOIBqvv4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Hot Leopard Zsell Trench Varm Kvinder Pels Slank Sexy Vinter Frakke Lapel Jakke Kort HxwZPFw
Kvinders Åben Katherine Fashion Ny monica Langermet 8 884449749924 Kelly Størrelse Nwt Blazer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Worthington Jacket Coat Breasted Black 12 Women's Double Size Pq0gxrYwP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

der 14 Hej Blazer Karen Walker Business Sportscoat Sz Jacket Stripes ~ Casual 6Z7ApZ Buckle V hals talje tynde Ths01 Coat Dark dunjakke hættetrøje Kvinders lys Lang BwqOOa