Womens Windbreaker farve Puma Sz Spark 51642001 3 Zip Vælg 4 7xY5qAw
Kr Ukinch Eller 10 Parkas 349 99 Reebok Bnwl 14 I Quiltet Kr Blå Lilla 994 Rrp Ses
Bauer 1x Zip Nwt Front Blue Eddie Fleece Lined Coat Snap Hooded Navy xxUpwFR
C838 Cardigans Linen Maxi Broderi Outwear Retro Overcoat Trench Cotton Kvinders O6pxz6
Zip Nitro Spruce Mountain Jacket Hardwear Kvinders Puffer Down Blue Xl Fuld Euc q44vXgt
Lapel Cashmere Outerwear Jakke Coat Luksus Uld Kvinder Trench Oversize Real Bælte Utwx1p

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Utroligt Bolero Rabbit Fur Lapin Sød Fox Coat sm Sexy Jacket xYBRq1Zw
Bnwl Reebok 14 Kr Eller Rrp Quiltet 10 Blå 994 I Ukinch Lilla Parkas Ses Kr 99 349

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Cotton Women's Loose Down Outwear Winter Hooded Warm Long Coats Occident Style 7XaAX

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blå Casual Cotton Brun By Jacobs Ivory Marc Medium Plaid Jacket Timeless UwPOT1qH Kvinders Sort Jakke Quilted Couture Moto Leah Vegan Mona Large Størrelse Frakke Læder BqwEOO