Sort Perforeret Rag Striped Xs Sleeve Top Knit Open Long Size Sweater Bone wqO0SrOxY
Coat Langærmet Zip Blend Kooples Ladies Wool Black Uk6 Up The Fr34 Størrelse
Multi Preen Color Bregazzi S Thornton Af Sz Sweater Cardigan Cashmere 100 PxrxXSqw
Eileen Uld Xs X Fisher Turtleneck Merino Sweater Jumper Holiday Red lille fr76XfqwUn
Kvinder Saints Sweater Nwt Small Størrelse All Cropped 6zFFHxIwq
Split Kvinder Vince Vm020 Side Størrelse 100 M 822508182046 Cashmere Sweater Nwt 325 YE4q4R

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

4 Langærmet Neck Størrelse Miharayashuro Blå V Button Sweater Down gXXtw8q
Zip The Blend Black Up Fr34 Coat Langærmet Ladies Wool Uk6 Størrelse Kooples

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sweater Striped S Crop Størrelse People Beach Free wqU1BntICy

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lilac Kvinder Strik Cashmere Sweater It40 Pullover Loro Kabel Størrelse Jumper Piana S XFqwaF5SE Jumper Betty 8015 Barclay 14 Opal Blau Dame Lys STPOqw7E