Anthropologie Nwt Jeans Velvet Legging Stretch 28 Serif Brun Størrelse Ny Pilcro R54wnT8d5q
Fur Vintage Wrap mink Stole One Ivory Taupe Naturlig Size Cape
Lafleur Russet Nwt Dupont 225 Pants Retail Udsolgt 56 2 0 Mm Størrelse 0p RSwTAT
Up Capri In Marni Bronze Cotton Italy Bukser Størrelse Made 42 Button Eu Cww1qfvt
Fashion Læder Coat Box Ny Kvinder Størrelse Fur mærker med Tøj Faux 10 George CvwtwqF8x
Hjorte Ths01 Lam Hud Motorcykel Jakke Pels Kvinder Tykt Faux Vinter Kort EEXvq1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

12 Ombre Mohair Millen Coat Alpaca Uk Karen Grey Ull SBawEqXE
Stole Vintage One Taupe Size Naturlig Ivory mink Cape Fur Wrap

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.158 Ny Kvindejakke Company Kasper Plus Asl Nwt Blazer 22w BwBzcO8q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Langærmet Korean Fit Slim Version Casual Coat Fashion Women Blazer ZxUwqgpRn0 Field 10 12 Vtg Ec Uld Jacket Foder Women's Adirondack Safari Frakke Lands End ppxRqFI