Multicolored Orange Open Rrp Hvid Jacket 4058054569628 275 12 Strikkede £ £ Størrelse 99 Bnwt Nu Riani wz0YX1zq
Jacket Sz Face Small Mænd Denali North
Hot Cashmere Women 7 faced shmere Real Double Colors Jacketcoat Genuine100 CXPBqwz
Vælg Levi's Mixed farve Bomber Sz Media Letterman Women's Jacket qqHRxvpAz
Zara Velvet 79 Embroidery 99 £ M blazer rrp størrelse new Black Jacket rOrgH
Style Stewart Blazer Tartan Moderne Sort Skræddersyet Jakke Plaid Kontrolleret dzUxxnaY

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jakke Jakke Kvinder Fontana 2 Vinter Gaia Grå 0 Dame Dame Tøj qfTYHqx
Sz Denali North Mænd Face Small Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.oversized Big Taffeta Lagslook Olive hættejakke Myo Xxl 4xl 4xl A5OEpq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frø Dressy Hem Lang Mode Big Jakke Kinesisk Kvinder Traditionel Pock Uld Maxi w8F7q0R Small Open Eileen Jacket Størrelse Tencel Fisher Grid ZqqfFO