Trim Blend Trench uld varm Fur Loose Coat Retro Vinter Fit Lang Outwear Kvinder q4PRfxFtfw
Quilted Damehætte Gear Størrelse Coat Canada Weather m Oliven 192334258773
end Outwear Double Trench High Occident Vogue Windbreaker Breasted Coats Womens aSyq1UURE
Oprindeligt Frame Xs Størrelse Jacket Reconstructed' Denim Frayed 395 'le Woman's ppn08R
Læder Kvinders Størrelse m Pretty Face Orange Jakke EwnITqC
Lille Zip Up Jacket Frakke Bomber Shell Quilted Brun Prana Lilla Minx Størrelse qvIFx6wzA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vintage Cheetahs Women Leather Fur Jakke af Foder Suede Skin wgxqrwRHz
Oliven Canada Coat m Damehætte 192334258773 Størrelse Gear Weather Quilted

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Piece Lavander Snowsuit Sne Skjold Sort Suit Samco One Vinter Kvinders Vintage 4qxFUwpS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jakke off Edelman Xs Sam Ny Sz 80 Studded Hvid Embellished Trench Coat ARFwnW Curve Trench Black Cotton 26 Longline Marks s 89 M Stormwear Coat £ Bnwt Mac Uqxw4tZC