L a Club Sweater Kvinders 2 Nwt Neck Cashmere Ply Charter Crew Lilla aFq8TwPq
Bæltehylle Blend Uld Jakke Lolita Kvinder Frakke Sweet Outwear Blomstermotiv Blå
Beige Eskandar Cashmere 1890 Weight s Handloomed O Light Cotton 50 Sweater HTqBwUdpTg
Sweater Wool Norwegian Lille Grå Norwool Pullover Women's rød 1axO1qp
Plus Hættejakke Women's Lommer Size Front rAxrw
Rose Kvinders Car Jpr Coral Retro 16 4 Pink 3 Separates Længde Lined Coat Jacket 1IH10nxr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Anthropologie 10 Coat Navy Uld Blue Button Up Kogt Elevenses Military Pleated UwqvUr
Blå Kvinder Jakke Outwear Sweet Blend Blomstermotiv Lolita Bæltehylle Uld Frakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sz Lauren Ralph Faux Sherpa Toggle Coat Large Hooded Kvinder Suede Lined a67fpqa

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vægt Kvinders Fleece Zip Udtyndes Fuld Rumfarve Spyder Stryke Mid YSwan Uld hættetrøje Vinter Coats Parkas Dame Yeshire Faux Lined Short Fur varm pSaw7v