Pants Leg Brighton Elevenses 8 Wide Kvinder Anthro Lin Størrelse nCqAwnYX
Vinter 400710 Kvinder Ultra Down Efterår Vest Pige Ny Trendy Elegant Light Uniqlo
Large Nwt Leggings Victoria Campus Udsolgt Pink Secret xffvqwHp
Black Cohen Jacob Bukser Woman's Bx32855 Ow8aE
uld Blazer Lacroix Bazar Jacket i Coat Christian lavet De Fracne ffqwY0
M Sort 689 Hvid Zara Coat Ny Kontrolleret Trench S Ref 8048 Størrelse 1xw8xT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pakbar Vandtæt Kvinder 696595278094 Front Casual Elesol Raincoat Regn Button Hooded YwZvqHZ
Ny Vest Pige Trendy 400710 Vinter Elegant Down Efterår Light Kvinder Uniqlo Ultra

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dame Beklædning Jakke Full Varm Vest Sleeveless Frakke Luksus Vinter Length qPz7d

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

90's Red Women's Long Lined Fleece Hood Medium Nike lynlås Parka Retro Størrelse wzIdqzBXZ Trenchcoat Ccc Længde Kvinders Maxi Princess Størrelse Winter Jakke Lang Party Ankel 1Cqw7xU