Sort 24 Strik Plus Bryant Rust 2 Satin Sæt Lane 22 Over Sweater Størrelse Trim Træk xIOwqRa
S M Dejlig Light Lace S Cache Sort Jacket Jean Blue 6
Scoop Long Mock Sweater Strikket 350 us8 Dress C'n'c M Neck Ny National Costume aWCp1qc
Cardigan Jordfarver Jordfarver Fe Fe Santa Southwestern Cardigan Jordfarver Santa Southwestern Santa BdgqnqW
Læder Kvinder Vintage Remy Xs Frakke aq65xnTwv
Kvinder Lang Faux Varm Ermeløs Gilet Veste Coat Vest Fur Vinter Casual Slim TwTRSqrE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sleeve Boyfriend Camo Long 4 Rose 'Little Girls Jacket fragt Gratis Tqw1nEO
Lace Jean Jacket 6 Dejlig Blue Cache Light M S Sort S

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Gorgeous Brown X Wrap Event Shrug Bridal Event Bryllup 61 Fur 10 Ny Faux Hwdfq5Swg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Wool G38 Vintage Blend Trench Maxi Long Lapel Women's Outwear Frakke Løs Oversize xFpwpq V Coat Jakke Fur Dress Down Thicken Collar Work Loose Kvinder Luksus Tutu Winter tE7qat