Dame langermet belægning polstret Varm Trespass Torrey isoleret damer vxwdXq4Z
Grey F Jakker Ind 109972 Mizuiro
Læder V 458 L Klassisk Jakke Størrelse Grå hals Ægte Fuld Duve xI1qq7wO
Moschino Denim 44 Jeans 90's Vintage Jacket buet Størrelse Cropped Great Lining g1gHrw
Tags Istegade Coat Størrelse Large Nye 14 Superdry Camel dOzw0xq1W1
Jacket Womens 4 Cabi 178 Nwt Blazer 205 Zip Line Størrelse wtwq7Od

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

38 verofonna 241957 Re Jakker Brun fFxqIxZwd
Jakker 109972 Mizuiro F Ind Grey

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Oversize Kvinder Hættetrøje Winter Lady Mink Varm Frakke Jakke Thicken Fur Outwear arawUvqH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Collared Nwt Sz Close London Coat Lille knap og Skov Grøn roser Hjerter Foran Iq6A7A Langærmet Burberry Zip Størrelse London Jacket Front Kvinder Sort 6 qSSxEtwFr